Friday, December 19, 2014

Marshmallowtert.

MARSHMALLOWTERT

Bettie Smit

1 blik kondensmelk 
500 ml room 
750 g marshmallows, in kwarte gesny 
250 g kersies, in halwes gesny 
Sap van 3 suurlemoene (120 ml ) 
250 ml fyn pynappels 

1.  Meng kondensmelk met suurlemoensap. 

2. Voeg marshmallows en kersies by. 
3. Voeg pynappel by. 
4. Klits room goed styf en meng. 
5. Voer tertbak uit met Tennisbeskuitjies. 
6. Gooi vulsel bo-op en verkoel. 

Source: liplekker.blogspot.com

Facebook:  http://www.facebook.com/ResepteRecipes

Recipes in English - with the word.doc
http://groups.yahoo.com/group/english_recipes
Subscribe: english_recipes-subscribe@yahoogroups.com

Resepte in Afrikaans en Engels - met die Word.doc

http://groups.yahoo.com/group/resepte
Subscribe: resepte-subscribe@yahoogroups.com

 

 

No comments:

Post a Comment