Kaas en Grasuie omelette
25g Botter
2 eiers, geklits
Sout en paper na smaak, verkieslik vars gemaal
Gekapte vars grasuie
60g sterk verouderde kaas
Smelt die botter in n klein pan en voeg die geklitste eiers by.
Roer die eiers versigtig dot dit deur gaar is.
Strooi die kaas en grasuie oor.
Laat staan vir 2 minuut en vou dubbel in die pan en keer versigtig uit in n bord.
Bedien onmiddelik
2 eiers, geklits
Sout en paper na smaak, verkieslik vars gemaal
Gekapte vars grasuie
60g sterk verouderde kaas
Smelt die botter in n klein pan en voeg die geklitste eiers by.
Roer die eiers versigtig dot dit deur gaar is.
Strooi die kaas en grasuie oor.
Laat staan vir 2 minuut en vou dubbel in die pan en keer versigtig uit in n bord.
Bedien onmiddelik
ePosVriende blog http://eposvriende.blogspot.com
Facebook
www.facebook.com/Nog.Goeters
Facebook
www.facebook.com/ResepteRecipes
English Recipes Blog http://recipes-english.blogspot.co.za
No comments:
Post a Comment