UIESKONS
250ml
melk
1 eier
1
pakkie dik wituiesoppoeier
50g
botter
400g
bruismeel (3k)
30ml
fyngekapte pietersielie of
grasui
Klits
die melk, eier en
wituiesoppoeier saam en laat dit rukkie staan.
Verhit
die oond tot 220C en smeer
groot bakplaat.
Frummel
die botter by die
bruismeel in.
Voeg
die pietersielie of grasui
by en meng.
Sny die
melkmengsel met ‘n
slaplemmes by die meelmengsel in totdat ‘n sagte deeg gevorm
het.
Rol die
deeg 2cm dik op
meelbestrooide deegplank uit.
Druk
sirkels, 5cm in deursnee,
uit.
Plaas
die sirkels ‘n entjie van
mekaar op bakplaat.
Bak die
skons 10 – 12 min lank
tot goudbruin.
Eet dit
dieselfde dag.
Of
vries in plastieksak.