Gegeurde Rys
90g margarien
250ml rou rys
750ml kookwater
5ml geuropwekker (fondor or aromat)
[Glutenvrye opsies te kry by markte[
30ml tamatiesous
10ml vrugteblatjang
5ml droƫ pietersielie
3ml gemengde kruie
Smelt die margarien in ’n kastrol en voeg die rys by.
Braai die rys oor matige hitte totdat minstens 75 % van die rys gepof is.
Giet die kookwater oor en roer die res van die bestanddele by.
Sit die deksel op en kook die rys 15 minute lank.
Verwyder die deksel en kook tot die rys droog is.
Sit warm voor.
90g margarien
250ml rou rys
750ml kookwater
5ml geuropwekker (fondor or aromat)
[Glutenvrye opsies te kry by markte[
30ml tamatiesous
10ml vrugteblatjang
5ml droƫ pietersielie
3ml gemengde kruie
Smelt die margarien in ’n kastrol en voeg die rys by.
Braai die rys oor matige hitte totdat minstens 75 % van die rys gepof is.
Giet die kookwater oor en roer die res van die bestanddele by.
Sit die deksel op en kook die rys 15 minute lank.
Verwyder die deksel en kook tot die rys droog is.
Sit warm voor.
Source: www.liplekker.co.za
Facebook: www.facebook.com/ResepteRecipes
No comments:
Post a Comment