Hoender
van vrieskas na die oond
2kg bevrore hoender stukkies
1 pak sampioen soppoeier (of ½ sampioen gemeng met ½ wit uiesop)
Appelkooskonfyt
Sous:
20ml middelmatige kerriepoeier
450ml mayonnaise
20 ml worcestersous
20ml Wellington Sweet Chilly Sauce
200ml blatjang2kg bevrore hoender stukkies
1 pak sampioen soppoeier (of ½ sampioen gemeng met ½ wit uiesop)
Appelkooskonfyt
Stel oond op 180°C.
Rol hoender in soppoeier en plaas in oondskottel.
Sit bietjie appelkooskonfyt op elke stukkie hoender.
Meng res van bestanddele en skep oor hoenderstukke.
Bedek en bak tot sag.
Verwyder deksel en bak tot bruin.
(Hester het dit ingestuur.)
Met vergunning van egafrikaans.co.za
Uit Danie se nuusbrief
ePosVriende blog http://eposvriende.blogspot.com
1 pak sampioen soppoeier (of ½ sampioen gemeng met ½ wit uiesop)
Appelkooskonfyt
Sous:
20ml middelmatige kerriepoeier
450ml mayonnaise
20 ml worcestersous
20ml Wellington Sweet Chilly Sauce
200ml blatjang2kg bevrore hoender stukkies
1 pak sampioen soppoeier (of ½ sampioen gemeng met ½ wit uiesop)
Appelkooskonfyt
Stel oond op 180°C.
Rol hoender in soppoeier en plaas in oondskottel.
Sit bietjie appelkooskonfyt op elke stukkie hoender.
Meng res van bestanddele en skep oor hoenderstukke.
Bedek en bak tot sag.
Verwyder deksel en bak tot bruin.
(Hester het dit ingestuur.)
Met vergunning van egafrikaans.co.za
Uit Danie se nuusbrief
ePosVriende blog http://eposvriende.blogspot.com
Web-site www.liplekker.co.za
Facebook
www.facebook.com/ResepteRecipes
Resepte Blog
http://lekkerresepte.blogspot.co.za
Recipes
Blog http://lekkerresepte.blogspot.co.za
No comments:
Post a Comment