Triffle
- 1 pakkie rooi-jellie
- 1 pakkie groen-jellie
- 1 blikkie caramel kondensmelk
- 1 pakkie tennis beskuitjies (in stukke gebreek)
- 1 blikkie fruit cocktail
- 500 ml dik custard (Moet homemade wees)
- 250ml room
- 200g glans kersies
1. Maak jellie soos aan gewys op die pakkie, laat stol.
2. Maak die gestolde jellie met ‘n vurk fyn.
3. Sit die jellie in ‘n groot glasbak. (net helfte)
4. Gooi vrugte bo-oor (net helfte)
5. Pak laag koekies (in stukke gebreek) (net helfte)
6. Smeer caramel oor koekies (net helfte)
7. Gooi vla oor. (net helfte)
8. Volg stap 3 – 7 tot die bak vol is.
9. Versier met kersies!
10. Laat stol in yskas, hou in die yskas tot opdiening!
Source: Anja se resep
Blogger: http://eposvriende.blogspot.com
http://recipes-english.blogspot.com
http://lekkerresepte.blogspot.com
No comments:
Post a Comment