2 Koppies Bruismeel
1 Koppie ongegeurde yogurt
1 tee lepel sout
Meng alles saam tot n sagte deeg.
Rol rond uit vir pizza. (Die deeg maak 2 gewone pizzas)
Of plaas die deeg in ‘n (oond) pan en pak jou vulsels daarop.
Die deeg sal ook werk vir Calzones pizzas.
Idees:
Smeer die bodem met een of meer van die volgende:
Tamatie en uie smoor
Tamatie pasta (paste)
Chutney
Sweet chillie sous
Vulsels (toppings)
Gebraaide mushrooms
**Pynappel stukke
Gebraaide spek
Gebraaide worsies
Tuna
Maalvleis
Wees
kreatief, laat jou verbeelding loop
Ek
gebruik die geblikte pynappel stukke.
Dreineer en gebruik die pynappel vir die pizza.
Die sap kan gevries word vir latere gebruik
**Die sap kan gebruik word om pynappel jelly mee te maak.
Vervang die hoeveelheid water vir die jelly met die sap.
**Maak n marinade van pynappelsap en bietjie suurlemoen vir vark chops of
sosaties
Gebruik die sap in plaas van water of vleis aftreksel (stock) om vark vleis mee
gaar te maak.
**Gebruik die sap in slaai.
Wortel slaai: http://www.liplekker.co.za/2018/01/wortel-slaai.html/
Die een is heerlik, Butternut slaai:
http://www.liplekker.co.za/2017/05/butternut-slaai-no-2.html/
Hier is nog n paar
http://www.liplekker.co.za/2009/09/butternut-slaai-fonna-goosen.html/
http://www.liplekker.co.za/2013/02/butternutslaai.html/ http://www.liplekker.co.za/2018/06/calzones-toe-gevoude-pizza.html/
2 Koppies Bruismeel
1 Koppie ongegeurde yogurt
1 tee lepel sout
Meng alles saam tot n sagte deeg.
Rol rond uit vir pizza. (Die deeg maak 2 gewone pizzas)
Of plaas die deeg in ‘n (oond) pan en pak jou vulsels daarop.
Die deeg sal ook werk vir Calzones pizzas.
Idees:
Smeer die bodem met een of meer van die volgende:
Tamatie en uie smoor
Tamatie pasta (paste)
Chutney
Sweet chillie sous
Vulsels (toppings)
Gebraaide mushrooms
**Pynappel stukke
Gebraaide spek
Gebraaide worsies
Tuna
Maalvleis
Dreineer en gebruik die pynappel vir die pizza.
Die sap kan gevries word vir latere gebruik
**Die sap kan gebruik word om pynappel jelly mee te maak.
Vervang die hoeveelheid water vir die jelly met die sap.
**Maak n marinade van pynappelsap en bietjie suurlemoen vir vark chops of sosaties
Gebruik die sap in plaas van water of vleis aftreksel (stock) om vark vleis mee gaar te maak.
**Gebruik die sap in slaai.
Wortel slaai: http://www.liplekker.co.za/2018/01/wortel-slaai.html/
Die een is heerlik, Butternut slaai: http://www.liplekker.co.za/2017/05/butternut-slaai-no-2.html/
Hier is nog n paar
http://www.liplekker.co.za/2009/09/butternut-slaai-fonna-goosen.html/
http://www.liplekker.co.za/2013/02/butternutslaai.html/ http://www.liplekker.co.za/2018/06/calzones-toe-gevoude-pizza.html/
No comments:
Post a Comment